lauantai 2. marraskuuta 2013

Focacciaa




Tässäpä makupala yhdeltä sunnuntailta.
 Lievoimme ystävien kanssa focacciaa, jonka nautimme kasvissosekeiton kera ja yhdeistelmä toimi moitteettomasti!

Tomaatti focaccia
(1 pellillinen)

4 dl vettä

50 g hiivaa
2 tl suolaa
1 tl sokeria
7,5 dl vehnäjauhoja
4 rkl oliiviöljyä

Pinnalle:
1rkl Oliiviöljyä
50 g fetakuutioita
100g kirsikkatomaatteja
1/2 punasipulia

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen.
 Lisää joukkoon suola ja sokeri. 
Alusta jauhot taikinaan ja lisää öljy. 
Levitä taikina uunipellille
 ja anna kohota lämpimässä paikassa leivinliinalla peitettynä n.20 min.Voitele kohotettu leipä oliviöljyllä ja painele pinnalle fetakuutiot, halkaistut kirsikkatomaatit. 
Aseta pinnalle punasipulirenkaat ja paista uunissa 225 asteessa n.25-30 min. 
Nauti sellaisenaan esimerkiksi kasvissosekeiton kanssa.

Leppoisaa viikonjatkoa!:)



                                                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti