Anteeksi tämä tummanpuhutteleva sävy,
musta nimittäin.
Kuvien tausta loi hieman synkeän reunuksen näille lätyille.
No, maku oli kuitenkin ilotteleva. Nokkonen antoi kulmaa muuten niin tasaisen maukkaalle herkulle.
Väliin annosteltiin kurkkua, salaattia, tonnikalaa, kuullotettua punasipulia ja jogurttikastiketta.
En taida ikinä oppia että täytteitä kannattaa laittaa kohtuudella. Eivätpä taaskaan meinanneet pysyä välissä.
Pursuilevista täytteistä huolimatta kokonaisuus oli hurmaava.
Testaa vaikka itse!
Nyt tämä tyyppi lähtee juhlimaan kandin valmistumista.
Vihdoin se on lopullisesti ohi!
Nokkosletut
(Glut, 6kpl)
2dl vettä
1/2dl maustamatonta jogurttia
1 kananmuna
1/2 dl tattarijauhoja
1/4dl riisijauhoja
1/2 tl suolaa
1/2 dl nokkosjauhetta
1rkl sulaa voita
1/2 dl kivennäisvettä
Paistamiseen voita
Sekoita kaikki ainekset (paitsi kivennäisvesi) keskenään ja anna taikinan turvota n. 30 min.
Kaada joukkoon kivennäisvesi.
Paista letut voilla.
Tarjoile lämpimänä.
Testasin näitä ja oli muuten hyviä!!!
VastaaPoistaKiva et tykkäsit, munkin kesän tykkäyslistalla:)
Poista