torstai 26. kesäkuuta 2014

Tattarituorepuuro




Kuva ei nyt aivan tee oikeutta tälle ihanuudelle, mutta haluisin siitä huolimatta jakaa tämän herkun teidän kanssa. Minulla on ollut kaapissa tattarinjyviä, ja niitä olen aina välillä tuorepuuroa varten liotellut. Nyt taas tartuin toimeen ja kylläpä tuli hyvää:) Tämä puuro sopii gluteenittomaan, maidottomaan ja aivan tavalliseen ruokavalioon!

Hedelmäinen tattarituorepuuro

1dl tattarisuurimoita 
2,5 dl mansikkaa
1/2 banaania
1 omena
tarvittaessa 1/2 dl vettä
0,5 dl mustaherukoita

Laita tattarisuurimot n. 1,5 dl:aan vettä. Liota yön yli tai 8h.
Kaada liotusvesi pois ja huuhtele suurimot puhtaalla vedellä. Pilko joukkoon banaanit, puolet omenasta ja mansikat. Mikäli käytät pakastemansikoita, sulata niitä hetki ennen puuroon laittamista. Sekoita kaikki tehosekoittimella. Tarvittaessa lisää 1/2 dl vettä. Kaada puuro tarjoiluastiaan ja koristele omenan puolikkaalla ja marjoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti