lauantai 7. helmikuuta 2015

Valmista tuli!




Helppo, 
helpompi,
tuorepuuro!

Tämä herkku valmistuu lähes itsestään.
Tattarisuurimot pehmenevät yön aikana liotessa.
Aamulla kaikki raaka-aineet pyöräytetään tehosekoittimessa ja hupsan, valmista tuli!
Nauti heti tai esimerkiksi välipalana töissä.
Takaan että nälkä pysyy loitolla ja mieli virkeänä.


Tattarituorepuuro tyrnistä ja banaanista
(Yhdelle, gluteeniton)

1dl liotettuja tattarisuurimoita
1/2 banaania
2 rkl tyrnimarjoja
hyppysellinen (caylon) kanelia
hyppysellinen (ruusu)suolaa

Pinnalle
1 rkl kokonaisia tattarisuurimoita
banaaniviipaleita
tyrnimarjoja
ripaus kanelia

Laita tattarisuurimot likomaan illalla veteen (n. laita noin 4dl vettä) ja anna olla yön yli.
Aamulla huuhtele suurimot huolellisesti. Ota 1-2 ruokalusikallista suurimoita sivuun ja laita loput blenderiin.
Lisää joukkoon banaani, tyrnimarjat ja mausteet.
Blendaa tasaiseksi. 
Mikäli haluat hieman löysempää puuroa, voit lisätä joukkoon vähän vettä.
Lisä makeutta saat tarvittaessa esim. hunajasta. 

Annostele puuro tarjoiluastiaan ja viipaloi pinnalle banaania.
Lisää marjat ja ripaus kanelia.
Nauti!


2 kommenttia:

  1. Turepuuron teko on ollut mielssä monta monituista kertaa, mutta kuinka en ole koskaan saanut sitä tehtyä? Pitäisiköhän nyt kokeilla, kun se kerran on noin helppoa! Ihanat kuvatkin kaiken lisäksi olet ottanut! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos:) Suosittelen kyllä testaamaan, ei ole oikeasti aikaavievää. Ja niinpä, itse olen ainakin todennut että työhön ryhtyminen on useimmiten se haastavin juttu;)

    VastaaPoista