Jäikö eiliseltä ruoalta perunamuusia?
Nyt voit hyödyntää sen leipomalla maukkaita rieskasia.
Taikina ei vaadi vaivausta tai kohotelua.
Kuuma uuni ja kevyt sekoittelu riittää.
Maukasta keskiviikkoa!

Perunarieska
(Gluteeniton, 4 kpl)
3 dl perunamuusia
1,5 kananmuna
1/2 tl psylliumia
1,5dl tattarijauhoja
0,5dl riisijauhoa
ripaus suolaa
Sekoita kaikki ainekset kevyesti keskenään.
Jaa taikina neljään osaan ja taputtele ohuiksi rieskasiksi.
Pistele haarukalla pintaan reikiä ja paista 250 asteessa noin 8 min.
TIPS!
Jos et ehdi syödä kaikkia rieskoja tuoreina,
paahda hetki leivänpaahtimessa.
Ihania leipien ohjeita oot kirjotellut! :)
VastaaPoistaKiitos, kiva kuulla että tykkäät!:)
PoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaHuippua saaha uudenlaisiin leipiin ohjeita! :)
VastaaPoistaEikö! Ja täältä nämä ohjeet löytyy aina tarpeen tullen:)
Poista