keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Perunarieskaa








Jäikö eiliseltä ruoalta perunamuusia?
 Nyt voit hyödyntää sen leipomalla maukkaita rieskasia.
Taikina ei vaadi vaivausta tai kohotelua.
Kuuma uuni ja kevyt sekoittelu riittää.
Maukasta keskiviikkoa!

Perunarieska
(Gluteeniton, 4 kpl)

3 dl perunamuusia
1,5 kananmuna
1/2 tl psylliumia
1,5dl tattarijauhoja
0,5dl riisijauhoa
ripaus suolaa

Sekoita kaikki ainekset kevyesti keskenään.
Jaa taikina neljään osaan ja taputtele ohuiksi rieskasiksi.
Pistele haarukalla pintaan reikiä ja paista 250 asteessa noin 8 min.

TIPS!
Jos et ehdi syödä kaikkia rieskoja tuoreina,
paahda hetki leivänpaahtimessa. 





5 kommenttia:

  1. Ihania leipien ohjeita oot kirjotellut! :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Huippua saaha uudenlaisiin leipiin ohjeita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Ja täältä nämä ohjeet löytyy aina tarpeen tullen:)

      Poista