perjantai 6. kesäkuuta 2014

Helleherkkuja ja arvontaaBananimustaherukkajätski

1 banani
100g mustaherukoita
(1rkl sokeria)
Ihanaa, kesä ja helteet on todella saapunut! Kuuman kesäpäivän pelastus on nopea bananimustaherukka "jäätelö, ainakin itse olen ihastunut tähän kovin.
  Pilko banaani siivuiksi, ja levitä lohkot esim. pakastepussiin. Laita pussi pakastimeen ja anna siivujen jäätyä ("jätski" onnistuu myös kiireen keskellä pakastamattomasta banaanista;). 
Itselläni on tapana laittaa aina pakastimeen bananit, joitka ovat vaarassa pilaantua ennen kuin ehdin käyttää niitä.  Kun banani on pakastettu, laita kulhoon banaanilohkot ja mustaherukka. Murskaa seos tasaiseksi sauvasekoittimella. Halutessasi voit lisätä joukkoon esim. nokkosjauhetta, kuivattuja mustaherukanlehtiä tmv. Makeutta voi tarvittaessa lisätä esim. sokerilla tai intiaanisokerilla, mutta banaani on luonnostaan sen verran makea että ainakin itse nautin" jätskin" sellaisenaan:)

PS. HUOMASITTEHAN ARVONNAN! Siihen voi nyt osallistua jättämällä pelkän kommentin arvonta postaukseen. Kommentissasi ilmoita monellako arvalla olet mukana. Jos haluat olla mukana kahdella arvalla jaa tämä blogissasi tai facebookissa. ARVONTA-AIKA JATKUU 20.6.2014 ASTI, joten vielä ehtii hyvin osallistumaan! :) 

2 kommenttia: