sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Onnea äiti!


Juhlimme siis viikonloppuna äitiä pyöreiden vuosien kunniaksi:) Iskän kanssa ideoimme perheelle juhlaillallisen, jonka jälkeen oli kakkukahvit sukulaisille. 
Valmistelut alkoivat heti perjantaina saavuttuani Jyväskylään. 
Kävimme ostamassa isin kanssa ruokiin ja leivonnaisiin tarvittavat ainekset Mestarin Herkusta ja kotona aloitin esivalmistelut, jotka jatkuivatkin pitkälle iltaan.

Juhlimisen aloitimme jo aamulla, ja äiti sai aamupalaksi suurta herkkuaan leipäjuustoa sekä pikkuveljeni ostaman suklaamuffinssin<3 Lisäksi halusimme antaa onnittelukortteja ja lahjoja heti aamusta, joten niitä luettiin ja ihasteltiin yhteistuumin. Itselläni oli siinä sivussa jo pullataikina kohoamassa, kakun kinuskikerma tekeytymässä sekä puolukoiden kandeeraaminen täydessä vauhdissa, joten kuvia ei tullut valitettavasti aamupalasta napsittua. Yritin pitää tarjoilut mahdollisimman pitkälle yllätyksenä, ja sekin toikin oman haasteensa valmisteluihin (mutta yllätykset ne vasta mukavia onkin;).

Aamusta asti sain keittiöön pikku apureita, ja kaikki niin reippaita! Erityisesti viitosluokkalainen kullannuppu touhotti kanssani aamusta iltaan, kiitos sinulle<3 
Yhteistyöllä saimme hienosti kokonaisuuden onnistumaan. 

Meny

Kalkkunarulla
Bataattipyree
Kanttarellikastike
Persiljaperunat
Porkkanaraaste
Puolukat  
Kotikalja   

Jälkiruoka
Mustikkakiisseli 

Olin erittäin iloinen että kokonaisuus oli todella onnistunut ja jopa pienimmät lapset maistoivat kanttarellikastiketta. "Tää on kuin syksyinen jouluateria" oli ruokailijoiden mielipide :)

Halusimme antaa äitille yhteisen lahjan lapsilta, jonka annoimme illallisen yhteydessä. Äiti on tehnyt hienon työn kasvattaen ja huolehtien meistä lapsista. Siksi halusimme antaa hänelle lahjaksi omaa aikaa ja hyvinvointia:) Nyt äiti pääsee uimaan, kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille oman valintansa mukaaan. Lisäksi huolehdimme lastenhoidosta, joten kotoa voi lähteä huoletta hetkeksi rentoutumaan! Pienimmät lapset tekivät äitille lahjakortteja, joihin he saivat itse päättää mien haluaisivat auttaa äitiä, ja voi kuinka ihania lahjoja äiti saikaan!<3 Vanhuushieronnan, ruoanlaittajia ja siivousapua, tulee varmasti tarpeeseen :) 
Paras kiitos kaikseta oli se kun näki kuinka paljon äiti ilahtui tästä juhlasta ja ajatuksesta, jonka olimme hänen eteen nähneet:)

Tänään kuvia juhla-ateriasta, ja kakkukahveista sitten ensikerralla:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti