torstai 11. syyskuuta 2014

Födelsedagfester och lakrits!

Kuinka läheiset ystäväni ovatkaan osanneet syntyä juuri tällä samaisella viikolla!
 Nyt on nimittäin niin että tälle viikolle mahtuu kolmet synttärit. Eilen juhlittiin ensimäisiä. 
Pakettiin sujahti Kouvolan lakritsaa ja hierontalahjakortti. Jos et ole vielä maistanut noita pehmeän lempeitä lakuja, niin kipin kapin kauppaan. Ja näitähän saa esimerkiksi Punnitse&Säästästä. Aivan mahtava kauppa! Pienenä varoituksen sanana voin sanoa, että kaupasta on vaikea lähteä ostamatta mitään;)

Viime päivinä leipominen on ollut hieman sivuroolissa, koska tämä tyttö aloitti viimeviikolla perusharjoittelun. Treenailen siis opettajan talenttiani lokakuun loppuun asti,  ja uskompa että edessä on todella hienoja kokemuksia, mutta myös rutkasti itsensä ylittämistä ja mukavuusalueelta poistumista:) 
Huomenna on luvassa vähän rentoutumista ja rennosti ottamista, sillä lähden Habitareen ihastelemaan sisustusmaailman uutuuksia!

Ja lopuksi lunastan lupaukseni. Tässä postauksessa lupasin jakaa teille kuvissa olevien inkiväärisen appelsiiniporkkanasosekeiton ja leipästen ohjeet. Keiton ohjeen löydät täältä. Harmikseni leivän ohje on tällä hetkellä jossakin aivonystyröiden tavoittamattomissa, mutta lupaan että mikäli se sieltä vielä nousee, raapustan sen pikapuoliin tännekkin:)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!
5 kommenttia:

 1. Hei nyt kyllä kuulostaa siltä, että täytyy kipin kapin käydä Punnitse&Säästässä viikoloppuherkkuja ostamassa!!;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä oon käyny!:) Nyt vaan on jälleen perjantai..mitäpä jos taas kävisi vähän ostamassa herkkuja ;D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Leivoppa tuota kakkua joka on seuraavassa postauksessa;)

  VastaaPoista